Hieronder een overzicht van onze productgroepen.


FLITSERS

Dé optimale bronnen van kunstlicht voor veeleisende fotografen. Hensel-flitsers overtuigen met de beste prestaties, onvoorwaardelijke betrouwbaarheid, hoge duurzaamheid en last but not least eenvoudige bediening. Deze variëren van de puristische compacte flitsers van de Integra Mini-serie voor kritische beginners, tot de uiterst snelle Expert D-compactflitsen voor mensen en mode, de klassieke Nova-flitsgenerators voor complexe studiowerkzaamheden, tot Porty L, de wereldberoemde hypermoderne draadloze flash-generators. Het maakt niet uit wat de taak is – we hebben de ideale flitser voor u!


CONTINU LICHT

Onmisbaar voor video-opnames, praktisch voor speciale effecten: de handige C-Light 1000 en C-Light D-armaturen maken het gebruik mogelijk van de meest gangbare Hensel-lichtvormers, en bieden dus veel meer creatieve mogelijkheden dan typische “filmlichten”. Het bereik wordt afgerond met de Lightbar 130 LED, een compromisloze en krachtige LED-lichtbalk voor speciale taken.

 


LIGHTVORMERS

Zacht, directioneel, punctueel, verspreid, gereflecteerd, gekleurd en gestreept licht is altijd een combinatie van flitskop, reflector en lichtvormer. Zo gevarieerd als de applicaties, zo uitgebreid als het aanbod. Hensel biedt een breed scala aan lichte shapers waarmee u elke taak kunt uitvoeren die aan uw behoeften voldoet.

 


KITS

Handig en goedkoop: Hensel-kits bieden alles wat u nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. De compilaties zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Dankzij de meegeleverde vakken kan de apparatuur eenvoudig worden vervoerd en veilig worden opgeborgen. Naast kits met compacte flitsers zijn er ook die met onze populaire Porty L-batterijgeneratoren – de ideale introductie tot professioneel flitsen “op locatie”.


MOBIELE VOEDING

Meer en meer professionele flitsers worden ook buiten de studio gebruikt: hier komen lichtprestaties en lichtkwaliteit overeen. Bovendien kunt u, in tegenstelling tot “Speedlights”, er snel en continu mee werken. Met de heerlijk kleine en lichte Hensel Power Max L kunt u eenvoudig uw beproefde Integra Mini-, Integra Plus- en Expert D-compactflitsers met de beste prestaties “op locatie” gebruiken. Bovendien werkt de veelzijdige Power Max L ook uitstekend met windmachines, koelboxen, monitors en andere apparaten!


STATIEVEN

Groot of klein, hoog of laag, voor binnen of buiten: we bieden het ideale lampstatief voor elke toepassing en elke behoefte. Bij Hensel krijgt u bijna alles wat u nodig hebt voor professionele verlichting!

 

 


OPBERGTASSEN

Wij helpen u om uw verlichtingsapparatuur comfortabel en veilig te vervoeren: deze tassen en trolleys zijn optimaal aangepast aan Hensel-apparatuur, zijn gemakkelijk in gebruik en bieden toch de beste bescherming.

 

 


ACHTERGROND SYSTEMEN

Mobiele en stationaire houders voor achtergronden met een breedte van 2,72 m of 3,55 m. Van de eenvoudige oplossing voor onderweg, tot de volledig gemotoriseerde installatie voor grote studio’s – bij Hensel is er de juiste achtergrond voor uw behoeften.

 

 


COLORAMA ACHTERGROND PAPIER

Breng kleur aan de set! In ons assortiment Colorama-papierachtergronden voor Studio en op locatie vindt u de kleur die uw foto’s of video’s de optimale achtergrond geeft. Kies uit 58 kleuren, verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes.
De hier getoonde kleuren zijn niet bindend. Vraag een gedetailleerde beoordeling aan onder de Colorama-voorbeeldkaart

 

 


360 ° & 3D-OPNAMESYSTEMEN

XYImager – het veelzijdige systeem voor perfecte 360 ° en 3D-opnamen

Met drie verschillende draaitafels, een robotarm, een speciale opnametafel en een rek kunt u foto’s maken van alles van de grootte van een oorbel, van mensen tot motorfietsen. Voor nog grotere objecten, zoals. Als auto of meubel biedt de XY-imager u individuele oplossingen.
Alle componenten zijn modulair en kunnen altijd aan uw behoeften worden aangepast.
De apparaten worden in Oostenrijk ontwikkeld en geproduceerd en overtuigen door de beste kwaliteit, eenvoudige bediening en hoge betrouwbaarheid.

 


PLAFONDRAILSYSTEMEN

Een hoogwaardig plafondrailsysteem creëert ruimte en vergemakkelijkt de uitlijning van de lichtbronnen. U kunt de positie van de flitsen snel wijzigen en niemand kan struikelen over lampstatieven of kabels. Een Hensel-plafondrailsysteem maakt uw werk sneller en veiliger, ongeacht of u zich in de portret- of stillevenstudio bevindt. Naast kant-en-klare oplossingen voor zelfmontage, bieden wij ook individuele systemen met deskundige installatie.

 

 


 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Laat het ons weten of bezoek onze locatie in Cuijk. Mail of bel ons voor meer informatie
over onze producten, service en/of concepten.