Freemask

freemask is de snelste en meest accurate oplossing voor het creëren van perfecte vrijstaande beelden. Zelfs de kleinste structuren, details en transparanten worden perfect gereproduceerd.

Het masker is al gemaakt tijdens het maken van foto’s, waardoor het extra werk in Photoshop tot een minimum wordt beperkt en u dus een efficiënte workflow met de hoogste kwaliteit hebt.

Hoe werkt freemask?

Met behulp van de continu-opnamefunctie van uw camera en de freemask-zender worden twee opnamen automatisch gemaakt per ontspanknop: de eerste belicht het onderwerp, terwijl de tweede alleen de achtergrond opneemt. Van dit achtergrondlichtbeeld kan een pixel-precieze maskering worden geproduceerd in Photoshop. Het is bijvoorbeeld snel en gemakkelijk met de nieuwe “Mask Integrator” -software waarmee u het beeld automatisch op een nieuwe achtergrond kunt plaatsen.

 

Hensel freemask

Hensel freemask

 

 

 

 

 

Wat heb ik nodig om freemask te gebruiken?

U hebt een Hensel-flitsers nodig met een freemask-ontvanger (geïntegreerd of extern), de freemask-radiozender en een digitale camera met continue belichtingsinstelling (minimaal 3 opnamen per seconde).

Deze flitseenheden zijn voorzien van een geïntegreerd freemask:
Expert D
Integra Plus
Cito 500
Nova D / Nova DL
Porty L
Tria 24 SF

De freemask-zender is beschikbaar voor het triggeren van de eenheden. Ook kunt u de freemask-radioset (1 zender en 2 ontvangers) gebruiken om oudere Hensel-flitsers om te bouwen tot flitsers die klaar zijn om mee te nemen.

 

 

Officieel importeur van Hensel voor Nederland en België.