Inruilactie

1 oktober 2019
Posted in Nieuws
1 oktober 2019 peter

Inruilactie

In veel fotostudio’s zijn er verschillende oude flitsers, die vaak om verschillende redenen worden gebruikt. Van 01 oktober tot 31 december 2019 bieden wij u de mogelijkheid om deze apparaten te gebruiken voor een nieuwe aankoop als onderdeel van een inruilcampagne.

In de afgelopen jaren zijn de eisen aan de professionele flitstechnologie erg veranderd: in plaats van krachtige apparaten met een relatief langzame recycletijd en lange flitsduur, hebben tegenwoordig kleinere en lichtere apparaten de voorkeur voor dynamische opnames. Comfortfuncties zoals geïntegreerde radiosynchronisatie en draadloze of WiFi-afstandsbediening worden ook steeds populairder en maken het dagelijkse werk eenvoudiger. Evenzo wordt de stabiliteit van de apparaten bij continu gebruik steeds belangrijker, omdat nu steeds meer opnamen in steeds kortere tijd worden gemaakt.

Huidige Hensel-flitsers bieden u de beste prestaties, hoogste betrouwbaarheid, compacte afmetingen, uitgebreide uitrusting en eenvoudige bediening.

Wanneer u een nieuwe Integra Plus compacte flitser koopt krijgt u voor uw oude flitser minimaal € 175, – terug.  En zelfs € 250,- wanneer u een nieuwe Hensel Expert D koopt. Bij de aanschaf van een nieuwe generator krijgt u minimaal € 475,00 terug. En bij het kopen van een nieuwe Hensel EH Mini of EH Pro flitskop minimaal € 175,00. Alle bedragen zijn excl. BTW.

Let op: er kan slechts één oud apparaat (geen opzetfltser) worden ingeruild voor elk nieuw gekocht apparaat. Het inruilaanbod is leveranciersonafhankelijk en ook geldig voor apparaten die niet goed werken of defect zijn.

Van oud naar nieuw, de kans voor u om uw lichttechnologie te moderniseren tegen een bijzonder gunstige prijs en zo optimaal uitgerust te zijn voor alle taken.

Deze aanbieding is niet van toepassing op de aankoop van kits en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen.

 

Welkom op de vernieuwde website van Hensel Nederland en Hensel studiotechniek.

Via het menu vind je de vernieuwde online shop maar ook meer info over onze producten en/of bedrijf.
Kun je de gevraagde informatie niet vinden of ben je op zoek naar iets anders?

Laat het ons even weten via de mail of telefonisch en we helpen je graag verder.