Inruilactie

1 oktober 2019
Posted in Nieuws
1 oktober 2019 peter

Inruilactie

In veel fotostudio’s zijn er verschillende oude flitsers, die vaak om verschillende redenen worden gebruikt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om deze apparaten te gebruiken voor een nieuwe aankoop als onderdeel van een inruilcampagne.

In de afgelopen jaren zijn de eisen aan de professionele flitstechnologie erg veranderd: in plaats van krachtige apparaten met een relatief langzame recycletijd en lange flitsduur, hebben tegenwoordig kleinere en lichtere apparaten de voorkeur voor dynamische opnames. Comfortfuncties zoals geïntegreerde radiosynchronisatie en draadloze of WiFi-afstandsbediening worden ook steeds populairder en maken het dagelijkse werk eenvoudiger. Evenzo wordt de stabiliteit van de apparaten bij continu gebruik steeds belangrijker, omdat nu steeds meer opnamen in steeds kortere tijd worden gemaakt.

Huidige Hensel-flitsers bieden u de beste prestaties, hoogste betrouwbaarheid, compacte afmetingen, uitgebreide uitrusting en eenvoudige bediening.

Wanneer u een nieuwe flitser of generator koopt krijgt u voor uw oude (defecte) apparatuur:

  • minimaal € 175,00 terug op een Integra 500 Plus.
  • Zelfs € 275,00 wanneer u een nieuwe Hensel Expert D koopt.
  • Bij de aanschaf van een nieuwe generator krijgt u minimaal € 375,00 terug.
  • En bij het kopen van een nieuwe Hensel EH Mini of EH Pro flitskop minimaal € 175,00.
  • Alle bedragen zijn excl. BTW.

Let op: er kan slechts één oud apparaat (geen opzetfltser) worden ingeruild voor elk nieuw gekocht apparaat. Het inruilaanbod is leveranciersonafhankelijk en ook geldig voor apparaten die niet goed werken of defect zijn.

Van oud naar nieuw, de kans voor u om uw lichttechnologie te moderniseren tegen een bijzonder gunstige prijs en zo optimaal uitgerust te zijn voor alle taken.

Deze aanbieding is niet van toepassing op de aankoop van kits en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen.

Officieel importeur van Hensel voor Nederland en België.