Wil je binnenkort een nieuwe studio beginnen of is je oude apparatuur aan vervanging toe maar heb je op dit moment niet de financiële middelen om aan te schaffen, dan hebben wij de oplossing voor je, leasen.

Voor een klein bedrag per maand kun je bij ons een complete set (die je zelf samenstelt) leasen waarna je aan het eind van de looptijd eigenaar bent van de apparatuur. Ook is het mogelijk om het voor een kortere periode te leasen, de minimale leaseperiode is 6 maanden.

WAT ZIT IN DE LEASEPRIJS INBEGREPEN ?

Onbeperkt gebruik en onderhoud van de apparatuur. Uiteraard staan wij garant voor de werking van de apparatuur en mochten hier problemen mee ontstaan dan zullen wij deze kosteloos repareren (mits deze aantoonbaar te wijten zijn aan ondeskundig gebruik of de apparatuur gevallen / beschadigd is).

HOE WERKT HET ?

Stel.. Je stelt een set samen met een waarde van € 2500,00. Je betaald dan € 112,50 per maand. Na minimaal 6 en maximaal 25 maanden kun je de set overnemen en wordt alle betaalde gebruikskosten met het investeringsbedrag verrekend en kun je de set overnemen.

 

Investeringsbedrag € 2500,00
Kosten per maand € 112,50
Overname na 6 maanden € 1.900,00
Overname na 12 maanden € 1.300,00
Overname na 18 maanden € 700,00
Overname na 25 maanden € 0,00

TUSSENTIJDSE OVERNAME:

Ook is het mogelijk om de set tussentijds op ieder moment over te nemen. De minimale periode is 6 maanden en vanaf dat moment mag je zelf beslissen wanneer je de set over neemt.

MOET IK DE SET OVERNEMEN ?

Nee. Stel je voor dat je na 6 maanden toch niet wilt overgaan tot overname, dan is dat helemaal geen probleem. Vanaf de 6 maanden kun je op ieder gewenst moment, zonder kosten, van het contract af.

GEÏNTERESSEERD ?

Stuur ons even een mailtje via: info@hensel-studiotechniek.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Laat het ons weten of bezoek onze locatie in Cuijk. Mail of bel ons voor meer informatie
over onze producten, service en/of concepten.