De Foris Hybride flitser:

Voortbouwend op onze ervaring en gebruikmakend van de nieuwste technologieën werken we aan de volgende generatie universele compacte flitsers. Compacte flitsers die compromisloos werken, niet alleen op locatie, maar ook in de studio.

Een systeem dat voldoet aan de behoeften van kritische gebruikers, waar ze ook hun flitsen gebruiken, in de studio of op locatie. Deze serie compacte Hensel-flitsers in ontwikkeling draagt ​​de naam “Foris” en heeft de volgende hoogtepunten:

Hoogtepunten

* Modulair systeem op 230 volt én verwisselbare 36v Lithium accu.
* Helder, proportioneel LED-modelleringlicht (40W), snellere flitstijden en onbeperkte flitscapaciteit met voedingsmodule.
* Beste prestaties in beide modi dankzij echte hybride technologie via aangepaste voedingsmodules
* TTL-flitssturing voor de toonaangevende camerasystemen
* Geïntegreerde Wi-Fi-afstandsbediening en radiosynchronisatie
* Omschakelbaar naar korte belichtingstijden (> 1/200) d.m.v. PowerSync functie.
* Stabiele metalen behuizing en duurzame componenten
* Ontwikkeling en productie in Duitsland

Tot nu toe hebben gebruikers keuze’s moeten maken tussen een accu compacte flitser met allerlei compromissen in capaciteit, recycletijd en flitssnelheid of een 230v flitser die de beste prestaties heeft voor in de studio maar niet makkelijk is voor op locatie.

De nieuwe Hensel Foris flitser biedt voor het eerst een hybride techniek. een snel vervangbare voeding op accu én de mogelijkheid om de flitser aan te sluiten op 230 volt.
Het grote voordeel hiervan: Maximale prestatie’s in de studio en bijzonder efficiënt op locatie.

De Foris wordt aangeboden in de vermogensklassen 400 Ws en 800WS. De flitsers bieden comfortabele speciale functies zoals TTL voor de meest populaire camera-systemen, een bidirectionele afstandsbediening door de Hensel WiFi Remote App en lange flitstijden voor een optimale PowerSync operatie om kortere belichtingstijden te gebruiken voor de flitssynchronisatie (Hyper-sync)

De kwaliteit en het ontwerp van de Hensel Foris flitsers kunnen u overtuigen: Ze worden vervaardigd van de beste materialen en zijn vervaardigd in Duitsland, alle componenten zijn ontworpen van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Het ontwerp is van de hand van een gerenommeerde industriële ontwerper.

Hensel zal de markt van compactflitsers opnieuw revolutioneren met de Foris-flitsers. De Foris techniek is gebaseerd op echte hybride technologie en dus zowel binnen als buiten, zonder compromis de best mogelijke prestaties levert: Het systeem voor alle taken.

De geplande eerste levering is in het derde kwartaal van dit jaar.

Officieel importeur van Hensel voor Nederland.