NIEUW: HENSEL TURNTABLE 360 °

DE NAUWKEURIGE DRAAITAFEL VOOR PROFESSIONELE PRODUCTFOTO’S.

Hoogwaardige 3D EN 360° productfotografie wordt steeds belangrijker. Voor webshops, in de industrie, bij musea en veilinghuizen, verzekeringsmaatschappijen en in vele andere toepassingsgebieden helpt u om de kenmerken van de producten of objecten die al op de website staan optimaal te presenteren. Hier nemen de eisen aan de productiesnelheid, betrouwbaarheid en uitbreidingsmogelijkheden van deze systemen toe.

Hensel biedt nu een bijzonder stabiele en betrouwbare draaitafel die aan de hoogste eisen voldoet. Deze Hensel draaitafel 360 ° is gemaakt met behulp van de beste materialen en hoogwaardige componenten en is tot max. 120 kg belastbaar. Het is dus geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen – van kleine sieraden tot 360 ° -foto’s van hele personen, b.v. voor foto’s van kleding.

De Hensel draaitafel 360 ° wordt bestuurd via WiFi of USB-kabel via een app die beschikbaar is voor alle huidige besturingssystemen. De gebruikte camera is rechtstreeks aangesloten op de Hensel draaitafel 360 ° en wordt automatisch geactiveerd. Een kabel is bij de levering inbegrepen, die de klant kiest bij het bestellen van zijn camera. Het is dus een echte stand-alone oplossing, die niet afhankelijk is van de integratie in een bestaand systeem.

Vooral in combinatie met de snelle compacte Hensel Expert D-flitsers, die ook worden gekenmerkt door hoge prestaties en stabiliteit van de kleurtemperatuur, kunnen zelfs minder ervaren gebruikers de Hensel-draaitafel 360 ° gebruiken om eenvoudig en efficiënt eersteklas rondomaanzichten van verschillende motieven te maken.

Technische gegevens

Art.nr .: 194940104
Maximale belasting: 120 kg (hangend met 10 kg)
Aandrijving: stappenmotor met vertragingskast
Controle: WiFi of USB-kabel, App voor iOS, OS, Android u. Windows voorgeïnstalleerd op het apparaat
Tijdsverloop van een foto: van 20 seconden (max. 16 foto’s), 30 sec (max 24 foto’s), 40 sec (max 36 foto’s), 160 sec (max 100 foto’s) enz. – Traploos verstelbaar
Draairichting: links / rechts (handmatig), rechts (automatisch)
Positie weergeven: ja, in graden (App)
Laatste triggerweergave: ja (app)
Aantal foto’s / revolutie: max. 360
Individuele begin- en eindhoek: ja
Verschillende opnames binnen vooraf instelbare hoeken: ja
Speciale functies: Quick Shot, Repeat Shot, Pause
Camera-aansluiting: XLR-aansluiting (kabel voor alle gangbare EVIL- en DSLR-camera’s beschikbaar)
Stroomvoorziening: via 24V DC voeding (inbegrepen)
Afmeting: 30 x 24 x 15 cm (zonder plaat), 40 x 40 x 17 cm (met plaat)
Diameter draaitafel: 40 cm (veranderlijk)
Gewicht: 8,5 kg (behuizing en draaitafel van metaal)
Overig: verstelbare voetjes, witte behuizing, USB-poort voor bediening en updates

Officieel importeur van Hensel voor Nederland en België.