EFFICIËNT, COMFORTABEL EN FLEXIBEL

Hensel is een van de pioniers op het gebied van draadloze bediening van flash-apparaten via de computer: Al voor de in 1998 gepresenteerde Tria-generatoren was er de “Flash Link” -software en -hardware, die in veel studio’s werd gebruikt. Maar dankzij de immense vooruitgang op het gebied van communicatietechnologie zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden …

HENSEL WIFI AFSTANDSBEDIENING. EFFICIËNT, COMFORTABEL EN FLEXIBEL.

Hensel is een van de pioniers op het gebied van draadloze bediening van flash-apparaten via de computer: Al voor de in 1998 gepresenteerde Tria-generatoren was er de “Flash Link” -software en -hardware, die in veel studio’s werd gebruikt. Maar dankzij de immense vooruitgang op het gebied van communicatietechnologie zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden.

Daarnaast zijn er smartphones en tablets beschikbaar die bij uitstek geschikt zijn als mobiele afstandsbedieningen. Gebruikers kunnen nu de app “Hensel WiFi Remote” direct vanuit de opnamelocatie gebruiken om de flitsers te bedienen en alle instellingen rechtstreeks te regelen. Dit is een grote hulp, bijvoorbeeld. op het werk op locatie of zonder een wizard. Complexere setups in de studio kunnen worden opgeslagen en dus snel worden gereproduceerd, waardoor de productiviteit aanzienlijk wordt verhoogd.

Welkom op de vernieuwde website van Hensel Nederland en Hensel studiotechniek.

Via het menu vind je de vernieuwde online shop maar ook meer info over onze producten en/of bedrijf.
Kun je de gevraagde informatie niet vinden of ben je op zoek naar iets anders?

Laat het ons even weten via de mail of telefonisch en we helpen je graag verder.