EFFICIËNT, COMFORTABEL EN FLEXIBEL

Hensel is een van de pioniers op het gebied van draadloze bediening van flash-apparaten via de computer: Al voor de in 1998 gepresenteerde Tria-generatoren was er de “Flash Link” -software en -hardware, die in veel studio’s werd gebruikt. Maar dankzij de immense vooruitgang op het gebied van communicatietechnologie zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden …

HENSEL WIFI AFSTANDSBEDIENING. EFFICIËNT, COMFORTABEL EN FLEXIBEL.

Hensel is een van de pioniers op het gebied van draadloze bediening van flash-apparaten via de computer: Al voor de in 1998 gepresenteerde Tria-generatoren was er de “Flash Link” -software en -hardware, die in veel studio’s werd gebruikt. Maar dankzij de immense vooruitgang op het gebied van communicatietechnologie zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden.

Daarnaast zijn er smartphones en tablets beschikbaar die bij uitstek geschikt zijn als mobiele afstandsbedieningen. Gebruikers kunnen nu de app “Hensel WiFi Remote” direct vanuit de opnamelocatie gebruiken om de flitsers te bedienen en alle instellingen rechtstreeks te regelen. Dit is een grote hulp, bijvoorbeeld. op het werk op locatie of zonder een wizard. Complexere setups in de studio kunnen worden opgeslagen en dus snel worden gereproduceerd, waardoor de productiviteit aanzienlijk wordt verhoogd.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Laat het ons weten of bezoek onze locatie in Cuijk. Mail of bel ons voor meer informatie
over onze producten, service en/of concepten.